Maja Van Honsté is sinds 2011 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg, in de richting Musicaltheater. Na haar studie speelde ze in verschillende musicals zoals: The Rocky Horror Show, Chaplin, Shrek de musical, Zo Mooi Zo Blond, Doornroosje, Geronimo Stilton de musical, Raad eens hoeveel ik van je hou, Pinokkio en Crazy Shopping. Ze was ook te zien in de theaterstukken: Oscar (De Komedie Compagnie), De Quaghebeurs (EWT), Fondue Bourguignonne (EWT), Mijne schat is Ribbedebie(Echt Antwaarps Theater), Tinkelbel en educatief theater Fanny 15 (Uitgezonderd.) en Macbeth(Vlaams Fruit). 

Je kan haar ook vaak als stemactrice horen in verschillende Vlaamse filmversies, zoals onder andere Prinses Jasmine in Aladdin, Toy Story 4,de Playmobil film, The Incredibles 2, Coco en Zootropolis, en in enkele series op Ketnet.

In de spektakelmusical 40-45 van Studio100 neemt Maja de understudy op haar van Marie De Bruycker.

Maja speelt Julia in de Musical Daens en is binnenkort ook te zien in de musical Sound Of Music.

Line Ellegiers studeerde in 2017 af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, in de afdeling Musical. Daarvoor behaalde ze al een bachelordiploma Interieurarchitectuur. Ze ontdekte haar passie voor musical bij Event Team, waar ze verschillende rollen voor haar rekening nam. 

Line vertolkte Lois Lane in Kiss Me Kate. In november 2017 maakte ze deel uit van het ensemble van de Rocky Horror Show van Deep Bridge (regie: Stany Crets). Voor hetzelfde bedrijf kroop ze in februari in de rol van de magische toverfee in de sprookjesmusical Doornroosje. Ook kroop ze in de huid van Kate McGowan in de musical Titanic (regie: Tijl Dauwe), gebracht door Festivaria. 

Op tv was ze te zien als Silke in de soap Thuis en speelde ze enkele gastrollen in onder andere GEUB en Callboys 2.

In de spektakelmusical 40-45 van Studio100 speelt Line de rol van Marie De Bruycker en binnenkort is ze te zien in de musical Sound Of Music.

Laura Seys studeerde in 2016 af als musicalactrice aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Al op zeer jonge leeftijd stond ze op het podium. Zo zong ze als kind meermaals samen met Helmut Lotti. Ook was ze te zien als diefje in de musical Oliver! van Musical van Vlaanderen en als een van de drie meiden in de musical Little shop of horrors van Theaterplan.

Na haar opleiding maakte Laura haar musicaldebuut in De Rozenoorlog van Judas theaterproducties. Daarin vertolkte ze de rol van Sofie. Daarna speelde ze mee in The Little Mermaid van Marmalade en vertolkte ze de rol van Ule in Ule van Idee Producties.

Laura gaat regelmatig mee op tour door Duitsland en België als een van de backing vocalisten (sopraan) van Helmut Lotti. Op het scherm was Laura te zien als Sanne in Familie.

In 40-45 maakte Laura deel uit van het ensemble en was ze understudy voor Marie.

Binnenkort is ze te zien in de musical Sound Of Music.

Pianist

Thomas Vanhauwaert studeerde jazzpiano aan het Lemmensinstituut te Leuven en muziekproductie aan het Conservatorium van Gent. Hij is vooral actief als pianist, orkestleider, componist en arrangeur. 

Thomas werkte onder andere mee aan Pauline & Paulette, Lelies, De Rozenoorlog, Vampieren, Spamalot, De Producers, BenX, Shrek De Musical, Nonsens, Kiss of the spider Woman, The Story of my life, Volmaakt en vele anderen. 

Voor Starlight Musical Productions componeerde Thomas de muziek voor Peter Pan, De Blauwe Vogel, De Avonturen Van Tom Sawyer en Reinaert. Verder leverde hij arrangementen voor Aladdin, Pocahontas, Magdalena, November '89, Zoo Of Life, Carlotta, Time Out, De Jossen, Edith & Simone, Blauwbaard en Muerto

Thomas is één derde van de avontuurlijke poëzieband Ten Adem en trekt geregeld langs Vlaamse podia met de nostalgische metroprojecten De Tijd van Toen en The Diamonds. Verder is Thomas een veelgevraagd sessiemuzikant.

They got our back!