Maja Van Honsté is sinds 2011 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg, in de richting Musicaltheater. Na haar studie speelde ze in verschillende musicals zoals: The Rocky Horror Show, Chaplin, Shrek de musical, Zo Mooi Zo Blond, Doornroosje, Geronimo Stilton de musical, Raad eens hoeveel ik van je hou, Pinokkio en Crazy Shopping. Ze was ook te zien in de theaterstukken: Oscar (De Komedie Compagnie), De Quaghebeurs (EWT), Fondue Bourguignonne (EWT), Mijne schat is Ribbedebie(Echt Antwaarps Theater), Tinkelbel en educatief theater Fanny 15 (Uitgezonderd.) en Macbeth(Vlaams Fruit). Binnenkort is Maja te zien als alternate Slechte Fee Fien in 'Assepoester' van Deep Bridge. 

Verder was Maja nog te zien in onder andere Stany Crets’ Songfestival Contest of the Best. Ze speelde in enkele reclamespots voor onder andere JBC en MyShopi. En ze zong de ensemblestukken in voor Titanic, Sacco & Vanzetti en Kiss Me Kate voor Festivaria. 

Je kan haar ook als stemactrice horen in verschillende Vlaamse filmversies, zoals onder andere Prinses Jasmine in Aladdin, Toy Story 4,de Playmobil film, The Incredibles 2, Coco en Zootropolis, en in enkele series op Ketnet, vtmKzoom, Studio 100, Disney Channel, Netflix, Nickelodeon in onder andere: De Avonturen van K3, Mia & Me, Regal Academy, Jessie, Power Rangers Dino Charge, Goldie en Beer, Peter Pan, Calimero, Luna Petunia.

In 40-45 van Studio100 speelt Maja de rol van Marie De Bruycker.

Maja speelt Julia in de Musical Daens en is binnenkort ook te zien in de musical Sound Of Music.

@Goelebormans

Onze enthousiaste, altijd vrolijke social media guru. Maja zorgt voor alle posts en communicatie online. Ook monteert ze onze video's.

Line Ellegiers studeerde in 2017 af aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, in de afdeling Musical. Daarvoor behaalde ze al een bachelordiploma Interieurarchitectuur. Ze ontdekte haar passie voor musical bij Event Team, waar ze verschillende rollen voor haar rekening nam. 

In het theater was ze onder andere te zien in The Elephant Man, de musical Evita en in de sprookjesmusical Rapunzel van Music Hall. Line vertolkte Lois Lane in Kiss Me Kate. In november 2017 maakte ze deel uit van het ensemble van de Rocky Horror Show van Deep Bridge (regie: Stany Crets). Voor hetzelfde bedrijf kroop ze in februari in de rol van de magische toverfee in de sprookjesmusical Doornroosje. Line was in de zomer van 2018 te zien als ensemble lid in Sunset Boulevard van Festival Bruxellons!. Afgelopen zomer kroop ze in de huid van Kate McGowan in de musical Titanic (regie: Tijl Dauwe), gebracht door Festivaria. Ze was onlangs te zien als Georgette in het theaterstuk Bossemans en Coppenolle van Loge10. 

Op tv was ze te zien als Silke in de soap Thuis en speelde ze enkele gastrollen in onder andere GEUB en Callboys 2.

In 40-45 van Studio100 speelt Line de rol van Marie De Bruycker.

Line maakt deel uit van het ensemble van de spektakelmusical Daens. Binnenkort is ze te zien in de musical Sound Of Music.

@Goelebormans

Onze creatieve, impulsieve onderneemster, gepassioneerd door grafische-vormgeving. Line neemt de vormgeving en website voor haar rekening.

Laura Seys studeerde in 2016 af als musicalactrice aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Al op zeer jonge leeftijd stond ze op het podium. Zo zong ze als kind meermaals samen met Helmut Lotti. Ook was ze te zien als diefje in de musical Oliver! van Musical van Vlaanderen en als een van de drie meiden in de musical Little shop of horrors van Theaterplan.

Tijdens haar opleiding aan het Conservatorium werkte ze als backing vocaliste en zangeres in de revueshow Het Witte Paard. Haar stages deed ze bij Ons kent ons en The Elephant Man van Loge10 theaterproducties. Na haar opleiding maakte Laura haar musicaldebuut in De Rozenoorlog van Judas theaterproducties. Daarin vertolkte ze de rol van Sofie. Daarna speelde ze mee in The Little Mermaid van Marmalade en vertolkte ze de rol van Ule in Ule van Idee Producties. Ze speelde Edna in Een inspecteur belt aan van Loge10 theaterproducties.

Laura gaat regelmatig mee op tour door Duitsland en België als een van de backing vocalisten (sopraan) van Helmut Lotti. Ook vertolkte ze de gastrol van Sanne in Familie.

In 40-45 maakt Laura deel uit van het ensemble en is ze understudy voor Marie.

Laura maakt deel uit van het ensemble van de spektakelmusical Daens. Binnenkort is ze te zien in de musical Sound Of Music.

@Goelebormans

Onze bescheiden, getalenteerde muzikale vogel. Laura zorgt voor de vocale arrangementen van al onze songs.

Foto’s door Goele Bormans

Thomas Vanhauwaert studeerde jazzpiano aan het Lemmensinstituut te Leuven en muziekproductie aan het Conservatorium van Gent. Hij is vooral actief als pianist, orkestleider, componist en arrangeur. 

Thomas werkte onder andere mee aan Pauline & Paulette, Lelies, De Rozenoorlog, Vampieren, Spamalot, De Producers, BenX, Shrek De Musical, Nonsens, Kiss of the spider Woman, The Story of my life, Volmaakt en vele anderen. 

Voor Starlight Musical Productions componeerde Thomas de muziek voor Peter Pan, De Blauwe Vogel, De Avonturen Van Tom Sawyer en Reinaert. Verder leverde hij arrangementen voor Aladdin, Pocahontas, Magdalena, November '89, Zoo Of Life, Carlotta, Time Out, De Jossen, Edith & Simone, Blauwbaard en Muerto

Thomas is één derde van de avontuurlijke poëzieband Ten Adem en trekt geregeld langs Vlaamse podia met de nostalgische metroprojecten De Tijd van Toen en The Diamonds. Verder is Thomas een veelgevraagd sessiemuzikant.

Onze warme, behulpzame huispianist.Thomas verzorgt al onze muzikale arrangementen. 

Foto door Luk Monsaert